parafa.net

RSS

Wicanders_Identity_I802002_Timide_1.jpg
MF_Constr2.jpg
Wic_fal_menorca.jpg

Mérnökbázis hírei

Legtöbben olvasták

főmenü

keresés

Parafa - káros földsugárzás ellen PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 
Írta: Vajda Blandina   
Parafa szigetelő lemez földsugárzások ellen - BX15R/8406

Felmérések szerint a parafa szigetelő lemez természetes védőpajzsot képez a káros földsugárzások ellen (vízerek, Hartmann-háló, Curry-háló stb.).

Burkolatok, utólagos hőszigetelés, utólagos hangszigetelés - információ, tervezés, tanácsadás +36309663268 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Termékleírás:

  • természetes parafa granulátum;
  • BD-minőség;
  • 2/8mm-es szemcseméret;
  • PU-kötőanyag (poliuretán ragasztó);
  • élelmiszerosztály (0,005%);
  • a nagy nyomáson készült lemezek surusége:180 kg/m³.
  • Méret: 915 x 610 x 15 mm-es lapok csiszolt felülettel

Hogy véd a parafa?

A parafa a paratölgy kérge. A paratölgy kizárólag a mediterráneum nyugati területein él, illetve csak ezeken a területeken fejleszti ki különleges kérgét. A paratölgy több mint 60 millió éve jelent meg a Földön. Kérge, az egyedülálló szerkezetű parafa mindig újra fejlődik, kilencévente lehet a fákat hántani. 1 cm³ parafa kb. 42 millió sejtjében minden egyes sejtfal membránként működik. A 14, hatszögletű lapból álló poliédert formázó cellák szorosan egymás mellett helyezkednek el, és hermetikusan zárt képletet alkotnak. Ezeket a mikrocellákat egy levegőhöz hasonló, de széndioxid-mentes gáz tölti ki.

A parafa sejtfali több rétegből állnak, anyaguk 58%-a suberin, 22%-a cellulóz, 12%-a lignin, 8%-a pedig különféle növényi zsírok és ásványi sók. A parafa különleges tulajdonságai a suberinnek, ennek a csodálatos anyagnak köszönhetők. Gyantaszerű állaga szinte teljesen tönkretehetetlen, a sejtek még évmilliók után is felismerhetők az megszenesedett paratölgyekben. Egy sejtmembrán a keresztmetszetét nézve 1,5 mikron vastag, a sejt maga pedig 10-50 mikron méretű.

Egyes radiesztéták a parafa struktúrájában az egész mikrokozmoszt látják. Mi az a földsugárzás, és hol fedezhető fel ? Biztos befolyásoló tényezője az embereket átható stresszfaktornak, károsítja a hormonháztartást, hat a sejtjeinkre, az immunrendszerünkre. A modern fizika eddig is szinte kizárólag a transzverzális (keresztirányú) hullámok kutatásával foglalkozott (fény- hő- és rádióhullámok) beleértve az elektromágneses hullámokat is. A longitudinális (hosszanti) hullámok (földsugárzások, vízerek, álló- és rezonáló hullámok) képezte energiamezők kutatására kevesebb figyelmet fordítottak.

Az élőlények szervezete - így az emberi szervezet is - ezekre a sugárzásokra úgy reagál, mint egy antenna vagy egy mérőműszer. A geosztatikus zónákat az emberiség legősibb kultúráiban is felismerték már, de ezek az ismeretek napjainkra szinte teljesen feledésbe merültek. Radiesztetikus kutatások bizonyították be, hogy a „BX15R” sugárzás intenzitását évekre vissza lehet szorítani. Érdekességképpen idézzük a következő leírást!

Forrás: http://www.fengshuiradiesztezia.hu/foldsugarzasok_fajtai.html c. honlap  

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 05. péntek, 08:04